Photobucket

Berita gembira buat kaki pancing. MAF akan mengadakan sebuah Newsletter pada setiap bulan bergantung pada informasi terkini dari Forum MAF. Isi kandungan berbentuk maklumat, Petua, Tips, Lubuk dab sebagainya. Jadi jangan lepaskan peluang ini..sila layari di Malaysia Anglers untuk maklumat terkini.
Disamping itu juga ingin saya beritahu disini bahawa hari ini 24hb Januari 2009 berlangsungnya Trip XPDC Sebarau di Tasek Kenyir selama 3hari 2malam yang melibatkan member MAF seramai 12orang peserta. Kos trip ini hanya RM250 seorang. Murah kan..! Jadi tunggu apa lagi jom kesini Malaysia Anglers untuk melihat laporan trip nanti.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang baru mengetahui Blog ini. Blog ini adalah sebahgian dari informasi terkini yang akan saya update dari MAF Forum. Tujuan saya adakan Blog MAF ni ialah untuk memberi peluang kepada member-member yang sudah mendaftar di Malaysia Anglers tetapi malu untuk berposting. Saya faham...keadaan itu sebab anda tidak mengenali dianatara satu sama lain. Oleh yang demikian silalah beri komen atau maklumat ayng anda ketahui disini. Terima Kasih. Sila datang lagi.